runo-food-and-drink
runo-food-and-drink

RUOKA & JUOMA

Ruoka- ja juomafilosofiamme perustuu suomalaisen ruoka- ja juomaperinteen kunnioittamiseen sekä perinteiden hienoiseen modernisointiin RUNO-tyylillä.

Mitäpä, jos aloittaisitkin päivän aamiaisella? RUNO Hotellin artesaanihenkisen  aamiaisen kaikki leipomotuotteet ovat omasta keittiöstä, ja aamiaismuna-annos tuodaan pöytään omaan makuun räätälöitynä. Keittiömestarin tarkasti mietitty kokouslounas tarjoillaan niin ikään ravintolasalissa, ja afterworkit voi nauttia aulan kunnianhimoisessa cocktailbaarissa.

RUOKA & JUOMA

Ruoka- ja juomafilosofiamme perustuu suomalaisen ruoka- ja juomaperinteen kunnioittamiseen sekä perinteiden hienoiseen modernisointiin RUNO-tyylillä.

Mitäpä, jos aloittaisitkin päivän aamiaisella? Artesaanihenkisen aamiaisen kaikki
leipomotuotteet ovat omasta keittiöstä, ja aamiaismuna-annos tuodaan pöytään omaan makuun räätälöitynä. Keittiömestarin tarkasti mietitty kokouslounas tarjoillaan niin ikään ravintolasalissa, ja afterworkit voi nauttia aulan kunnianhimoisessa cocktailbaarissa.

RUNO Kitchen

RUNO Kitchen on suomalaisia ruokaperinteitä ja paikallisia makuja modernilla tavalla kunnioittava ravintola Porvoossa. RUNO Kitchenin aamiainen on jo elämys itsessään, viikonloppubrunssien herkut vievät kielen mennessään, ja All Day Food -menu takaa tankkauksen ympäri vuorokauden. Katso All Day Food -menu tästä!

Hotellin naapurustossa Vanhassa Porvoossa on myös lukuisia huipputason lounas- ja illallisravintoloita, ja tiloihimme voi tilata ravintolaruokaa – esim. Wolt toimii Porvoossa.

RUNO Hotel Porvoo - Egg benedict

RUNO Aamiainen

RUNO Hotel Porvoossa tarjoillaan aamiaista joka päivä. Kauniiseen tilaan katetut tarjoilut aloittavat päivän parhaalla mahdollisella tavalla. Aamiaisvalikoima on monipuolinen ja herkullinen, mutta ennen kaikkea laadukas.

Aamiaisesta on tervetullut nauttimaan vaikka ei hotellissa majoittuisikaan, samoin kuin viikonloppuisin Kitchen & Bariin katettavaa brunssia.

Wall Clock iconma-pe klo 7.00-10.00
la ja su klo 8.00-11.00
Price Tag Euro iconSisältyy huonehintaan. Ei-hotellivieraille 29 € / 14,50 € (4-12v.)

Katso aamiaismenu


RUNO Aamiainen tarjoillaan ”kevyenä brunssina” lauantaisin klo 11.00-13.00.

Katso poikkeusaukioloajat alla olevasta varausjärjestelmästä!

RUNO Hotel Porvoo - Brunssi

RUNO Brunssi

Nykyaikaisessa RUNO Kitchenissä yhdistyy maalaismaisuus ja hienostuneisuus, joita ajavat osaavat keittiömestarimme ja baarimestarimme sekä paikallisten tuottajiemme huippuluokan raaka-aineet. Menumme sisältää hitaasti kypsennettyjä tai kuivattuja lihoja ja patoja, merestä tuoretta kalaa, joka on valmistettu perinteisin menetelmin, erilaisia pikkelöityä vihanneksia sekä juustoja paikallisilta käsityöjuustontekijöiltä.

RUNOn brunssipöydän herkkuina tarjoilemme vain parhaimmista lähellä tuotetuista raaka-aineista valmistettuja alkupaloja, jotka vievät sinut makumatkalle Suomen luontoon ja merelle.


Wall Clock iconSunnuntaisin klo 12.00-16.00

Price Tag Euro iconHinta 40 € / 20 € (4-12v.)
Erikoispäivinä 49 € / 24,50 € (4-12v.)

Pääsiäisbrunssi su 9.4. &  ma 10.4. klo 12.00-16.00
Vappubrunssi su 30.4. & ma 1.5. klo 12.00-16.00

Katso koko brunssimenu

RUNO Hotel Porvoo - Illallinen

RUNO Pop up -illallinen

RUNO Pop up -illallinen on uusi ruokakonsepti, jossa viikonloppuisin ravintolasalimme muuttuu illallisravintolaksi. Suosittelemme pöytävarauksia ennakkoon, mutta varaukset eivät pakollisia.

Wall Clock iconPe & la klo 17.00-21.00

Katso illallismenu

RUNO Bar

RUNO Bar on suomalaisia juomaperinteitä ja paikallisia makuja modernilla tavalla kunnioittava cocktailbaari.

RUNO Barin hörpyt vievät sinut aikamatkalle Suomen juomakulttuuriin syviin saloihin sekä tutkimusmatkalle suomalaisen luonnon siimekseen.

Cocktaileja tarjoillaan:

  • ma-to klo 15.00-22.00
  • pe-la klo 15.00-24.00
  • su klo 12.00-18.00

Baarin ikäraja K-22 perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00-24.00.

Katso bar-menu>>