runo-meetings-and-festivities
runo-meetings-and-festivities

KOKOUKSET

Kokoustilamme tarjoavat laadukkaat ja monipuoliset puitteet yritysten, yhdistysten, johtoryhmien ja hallitusten kokouksille, koulutuksille ja muille tilaisuuksille.

Läsnäolevan ja vieraanvaraisen henkilökuntamme kanssa toteutat elämyksellisen kokoustilaisuuden Vanhan Porvoon portilla, vain 45 kilometrin päässä Helsingistä. Tervetuloa kylään!

Oheisohjelmaa yritysryhmille

Ravintolat kävelymatkan päässä meiltä 

KOKOUKSET

Kokoustilamme tarjoavat laadukkaat ja monipuoliset puitteet yritysten, yhdistysten, johtoryhmien ja hallitusten kokouksille, koulutuksille ja muille tilaisuuksille.

VARAA KOKOUS HELPOSTI ALLA OLEVAN VARAUSKANAVAN KAUTTA.

TEATTERI

Porvoon ensimmäiseen elokuvateatteriin saneerattu täysin pimennettävä 80 neliön konferenssihuone muuntuu konferenssisalista aina e-urheilutapahtuman ympäristöksi. Kapasiteetti enintään 70 henkilöä teatterimuodossa. Teatteri on yhdistettävissä lippuluukku- ja parturikokoushuoneisiin.

Teatterin pöytämuodot ja henkilömäärät

LIPPULUUKKU

Porvoon ensimmäisen elokuvateatterin lippuluukkuun saneerattu valoisa 27 neliön kokoushuone sopii aina hallituksen kokouksesta pieneen rapujuhlaan. Kapasiteetti enintään 12 henkilöä diplomaattimuodossa. Lippuluukku- ja parturi-kokoustila ovat yhdistettävissä pariovella.

Lippuluukun pohjapiirros

PÄÄKONTTORI

Pääkonttori on alun perin rakennettu hotellin johdon toimistoksi. Rauhallisen 26 neliön tilan käyttötarkoitus on nyt muutettu kokoustilaksi. Pääkonttoriin on oma sisäänkäynti, ja näkymä ikkunoista avautuu hotellin sisäpihalle. Pääkonttorissa on oma WC. Kapasiteetti 9 henkilöä U-muodossa.

PARTURI

90 vuotta tiloissa olleen miesten salongin paikalle saneerattu valoisa 18 neliön kokoushuone sopii aina ryhmätyöstä pieneen yksityiseen illalliseen. Kapasiteetti 6 henkilöä diplomaattimuodossa. Parturi- ja lippuluukku-kokoustila ovat yhdistettävissä pariovella.

Parturin pohjapiirros

ULLAKKO-LOUNGE

Ullakolle saunaosaston yhteyteen saneerattu 24 neliön ikkunattomassa monitoimitilassa onnistuvat niin kokoukset, saunaillat kuin hyvinvointiaktiviteetitkin. Kapasiteetti 14 henkilöä diplomaattimuodossa. Yhdistettävissä saunaosastoon.

Ullakko-Loungen pohjapiirros

SALI

Entisen pankkikonttorin tiloissa sijaitseva ravintolasali tarjoaa upean ympäristön yksityisille lounaille, illallisille, merkkipäiville tai muille juhlatilaisuuksille. Kapasiteetti 66 istumapaikkaa.

Ravintolasalin pohjapiirros

TAPAHTUMAPIHA

Hotellin ainutlaatuinen vanhojen leppien suojaama sisäpiha muuntuu vuodenajan ja sään mukaan monenlaisiin ulkoilmatilaisuuksiin ja -tapahtumiin aina tuote-esittelyistä erilaisiin teematapahtumiin.

Tapahtumapihan pohjapiirros

MYYNTIPALVELU (ma-pe 8-16)
– Yritys- ja ryhmämyynti

+358 40 120 6996
sales@runohotel.com