runo-meetings-and-festivities
runo-meetings-and-festivities

KOKOUKSET

RUNO sopii erinomaisesti kokouksiin, koulutuksiin, juhliin ja muihin tilaisuuksiin.
Palvelumme on yksilöllistä, ja varauksen yksityiskohdat pyritään hoitamaan saman henkilön kanssa mahdollisimman pitkälle.
Tilamme soveltuvat noin 10–70 hengen tapahtumille. Halutessanne voimme järjestää kokouspäivään esimerkiksi joogaa,
hierontapalveluita, veneretken, opastetun kaupunkikierroksen, saunaillan hotellin viihtyisässä ullakkosaunassa sekä tietenkin yöpymisen.

Uniikkeja huoneita on 56, ja hotellin kauniit, historialliset tilat tukevat taatusti virkistäytymistä ja työhyvinvointia.
Aamiais-, lounas- ja kokoustarjoilut saa omasta RUNO Kitchen & Barista, joka on tunnettu tarkasti mietityistä ja laadukkaista kokonaisuuksista.

Miksi meille kannattaa tulla kokoustamaan – lue artikkeli tästä!

Oheisohjelmaa yritysryhmille

Ravintolat kävelymatkan päässä meiltä 

KOKOUKSET

RUNO sopii erinomaisesti kokouksiin, koulutuksiin, juhliin ja muihin tilaisuuksiin.
Palvelumme on yksilöllistä, ja varauksen yksityiskohdat pyritään hoitamaan saman henkilön kanssa mahdollisimman pitkälle.
Tilamme soveltuvat noin 10–70 hengen tapahtumille. Halutessanne voimme järjestää kokouspäivään esimerkiksi joogaa, hierontapalveluita, veneretken, opastetun kaupunkikierroksen, saunaillan hotellin viihtyisässä ullakkosaunassa sekä tietenkin yöpymisen.

Uniikkeja huoneita on 56, ja hotellin kauniit, historialliset tilat tukevat taatusti virkistäytymistä ja työhyvinvointia. Aamiais-, lounas- ja kokoustarjoilut saa omasta RUNO Kitchen & Barista, joka on tunnettu tarkasti mietityistä ja laadukkaista kokonaisuuksista.

Miksi meille kannattaa tulla kokoustamaan – lue artikkeli tästä!

Oheisohjelmaa yritysryhmille

Ravintolat kävelymatkan päässä meiltä 

VARAA KOKOUS HELPOSTI ALLA OLEVAN VARAUSKANAVAN KAUTTA.

TEATTERI

Porvoon ensimmäiseen elokuvateatteriin mahtuu 70 henkeä teatterimuodossa, ja tilan voi yhdistää Lippuluukkuun ja Parturiin. Teatteri on täysin pimennettävissä, ja
pöytämuodot muokattavissa toiveiden mukaan

Teatterin pöytämuodot ja henkilömäärät

Kokoustiloja Porvoossa - RUNO Hotel Porvoon kokoustila Lippuluukku.

LIPPULUUKKU

Porvoon ensimmäisen elokuvateatterin lippuluukkuun on saneerattu valoisa 27 neliön kokoustila. Kapasiteetti enintään 12 henkilöä diplomaattimuodossa. Lippuluukku- ja parturi-kokoustila ovat yhdistettävissä pariovella.

Lippuluukun pohjapiirros

Kokoustiloja Porvoossa - RUNO Hotel Porvoon kokoustila Parturi.

PARTURI

Parturissa siistittiin nimensä mukaisesti miesten hiuksia melkein sata vuotta. Nyt
valoisaan 18 neliön kokoustilaan mahtuu kahdeksan henkeä diplomaattimuodossa. Parturi- ja lippuluukku-kokoustila ovat yhdistettävissä pariovella.

Parturin pohjapiirros

PÄÄKONTTORI

Pääkonttori on alun perin rakennettu hotellin johdon toimistoksi. Rauhallisen 26 neliön tilan käyttötarkoitus on nyt muutettu kokoustilaksi. Pääkonttoriin on oma sisäänkäynti, ja näkymä ikkunoista avautuu hotellin sisäpihalle. Pääkonttorissa on oma WC. Kapasiteetti 9 henkilöä U-muodossa.

Kokoustila Porvoossa- Kuvassa RUNO Hotel Porvoon tila, Ullakko-lounge.

ULLAKKO-LOUNGE

Saunatilojen yhteydessä sijaitsee ikkunaton monitoimitila, johon mahtuu 20 henkeä
diplomaattimuodossa. Ullakko-loungen ja siihen yhdistettävän 15 hengen saunan
oleskelutiloineen voi varata yksityiskäyttöön. Erityismaininta luovaa ajattelua edistävälle kylmän veden ämpärisuihkulle.

Ullakko-Loungen pohjapiirros

SALI

Upea ravintolasali sijaitsee vanhan pankin tiloissa, ja sinne mahtuu istumapaikoille 66 juhlijaa tai kokoustajaa. Tämä on ideaali tila yksityisjuhliin, ja Sali voidaan yhdistää myös Runo Bar -cocktailbaariin.

Ravintolasalin pohjapiirros

TAPAHTUMAPIHA

Hotellin ainutlaatuinen vanhojen leppien suojaama sisäpiha muuntuu vuodenajan ja sään mukaan monenlaisiin ulkoilmatilaisuuksiin ja -tapahtumiin aina tuote-esittelyistä erilaisiin teematapahtumiin.

Tapahtumapihan pohjapiirros

Harvassa paikassa voi tarjota kokousten välille happihyppelymahdollisuuksia yhtä hienossa ympäristössä. Monisatavuotiset, värikkäät puutalot, mukulakivikadut, 1400-luvulla valmistunut Porvoon tuomiokirkko ja joenvarren kuuluisat ranta-aitat ovat upeaa katseltavaa ympäri vuoden.

Idyllisessä, pienessä keskustassa on mahdollista yhdistää kokous- ja koulutuspäiviin kulttuuria, pikkupuoteja, taidetta ja yhden maamme vanhimman kaupungin ainutlaatuista historiaa. Hotellimme ympärillä on myös lukuisia laadukkaita illallisravintoloita, joista annamme mielellämme suosituksia.

PYYDÄ TARJOUS!

MYYNTIPALVELU (ma-pe 8-16)
– Yritys- ja ryhmämyynti

+358 40 120 6996
sales@runohotel.com