runo-sauna
runo-sauna

HYVINVOINTI

Hyvinvointi ja hyvä mieli ovat osa RUNO-elämystä. Siksi olemme halunneet luoda mieltä ja kehoa rauhoittavat ja rentouttavat puitteet niin hotellihuoneisiin kuin saunaosastollemme ja hyvinvointipalveluihin.

HYVINVOINTI

Hyvinvointi ja hyvä mieli ovat osa RUNO-elämystä. Siksi olemme halunneet luoda mieltä ja kehoa rauhoittavat ja rentouttavat puitteet niin hotellihuoneisiin kuin saunaosastollemme ja hyvinvointipalveluihin.

ULLAKKOSAUNA

Suomalaisia sauna perinteitä kunnioittava moderni Ullakkosaunamme tarjoaa rentouttavat löylyt, virkistyttävän ämpärisuihkun ja rauhoittavan oleskelualueen takan ääressä.  Naisille ja miehille on erilliset pukeutumistilat., mutta sauna ja oleskelutilat ovat kaikille yhteiset. Saunan lauteilla voi löylyistä nauttia kerrallaan 15 henkilöä. Hotellivieraat voivat käyttää saunaosastoa vapaasti sen aukioloaikoina. Ullakkosauna-alueeseen yhdistettävä Ullakko Lounge ‑monitoimitila on varattavissa myös yksityisiin tilaisuuksiin.

ULLAKKO-SPA

Nauti RUNO-Span hoitopalveluista ullakon upeissa yhden ja kahden hengen hoitotiloissa. RUNO-Span vieraana voit myös rauhoittua ja rentoutua ullakkosaunan oleskelutiloissa. Hoitopalveluiden varaukset, Duo-hoitotiedustelut sekä muut hoitoihin liittyvät kysymykset voit lähettää sähköpostiosoitteeseen runo@relaxcenter.fi. Alla olevan linkin hoitomenusta löydät tarjolla olevien hoitojen kuvaukset.

HOITOMENU

Varaa hoitosi etukäteen Relax Centerin myyntipalvelusta:
Puhelimitse: +358 16 6510 700
Sähköpostitse: runo@relaxcenter.fi

*Hoitopalvelut toteutetaan RUNO Hotel Porvoon Ullakko-Span tiloissa, ja hoidot toteuttaa Relax Center Porvoo.

DORN TERAPIA

Manuaalinen, kokonaisvaltainen hoitomuoto, jota käytetään korjaamaan selkärangan ja nivelten virheasentoja. Korjaaminen tapahtuu dynaamisessa liikkeessä ja mitään ei tehdä liiallista voimaa käyttäen. Hoitomuotoa pystytään myös käyttämään asiakkaille, joille on tehty tekonivelleikkauksia. Liikkeessä pystytään vähentämään jännitystä lihaksissa, jolloin nivelten käsittely saadaan onnistumaan ilman vastajännitystä.

Terapiassa käsitellään myös hermosto ja lihaksisto sekä annetaan omahoito-ohjeet ja ravintoneuvontaa. Akupainanta, kuivakuppaus sekä 10 minuutin konsultointi ja diagnoosien analysointi sisältyvät myös hoitoon. Hoito on kokonaisvaltainen.

Hierontaterapian asiakaspalvelu: +358 41 36 24 828 / kapahede@gmail.com

24-7

KUNTOSALI

Hotellivieraat voivat käyttää veloituksetta yhteistyökumppanimme Fitness24Sevenin kuntosalia, joka sijaitsee vain 100 metrin päässä hotellista ja on auki läpi vuorokauden.

Jooga Porvoo

RYHMÄLIIKUNTA

Jooga Porvoo kutsuu vieraamme rentouttavaan joogahetkeen vain muutaman korttelin päähän hotelliltamme. Jooga Porvoo on kaupungin monipuolisin joogasali ja tunteja järjestetään niin aamulla, illalla, kuin viikonloppuisinkin. Alla olevat tunnit sopivat ensikertalaisille:

Tiistai:
-Seasonal yoga (eng.) KLO 8:45-10:00
-Palauttava Slow KLO 19:15-20:15

Keskiviikko:
-Astanga KLO 10:00-11:00

Torstai:
-Aamu Slow KLO 8:30-9:30
-Yin KLO 19:15-20:15

Sunnuntai:
-Aamu Flow KLO 9:00-10:00
-Easy Flow KLO 16:45-17:45
-Lempeä iltajooga KLO 18:00-19:00

Tutustu Jooga Porvoon koko tuntitarjontaan tästä.

Hotellivieraillemme tunnit ovat 15 €/h. Varaukset hotellimme vastaanoton kautta.