runo-hotel-elämykset
runo-hotel-elämykset

ELÄMYKSET JA AKTIVITEETIT

Saisiko olla RUNO-elämysohjelmaa? Porvoossa on paljon koettavaa ja tekemistä. Vietä ilta vanhassa kaupungissa ja nauti drinkki RUNO-baarissa. Varaa seuraavalle päivälle yhteistä ohjelmaa – shoppailua, nähtävyyksiä ja makumatkailua – ja sauno illalla ullakkosaunassamme.

Lasten Porvoo – tekemistä lasten kanssa

Vinkkejä Porvoon elämyksistä

ROMANTTISET ELÄMYKSET

RUNO Hotel Porvoo - Hemmottelupaketti

RUNO Hemmottelu

Varaa majoituksen yhteyteen yllätyksenä ystävälle ja rakkaimmalle unohtumattomiin RUNO hetkiin. Huoneessa teitä odottaa pullo samppanjaa, voitte nauttia RUNO Signature Cocktailit baarissamme ja aamulla ei ole kiire nousta, me tuomme aamiaisen huoneeseenne.

 • Hinta 160eur (sis. alv)
 • Sisältää pullon samppanjaa, kaksi baarimestarin RUNO Signature Cocktailia sekä huoneaamiaisen kahdelle.
 • Huone varattava erikseen verkkosivujemme kautta.
 • Saatavilla myös alkoholiton versio – kysy lisää vastaanotostamme!
 • Varaukset: info@runohotel.com
RUNO Hotel Porvoo - Häät ja romanttiset paketit

RUNO Häät

Voit varata RUNOn häälahjan kaikkiin RUNO-huoneluokkiin.
Huoneessa teitä odottaa pullo samppanjaa, keittiömestarin yllätys ja kukkia.
Voitte nauttia rauhallisesta aamusta: tuomme aamiaisen huoneeseen.

 • Hinta 195eur (sis. alv)
 • Sisältää pullon samppanjaa, keittiömestarin yllätyksen, kukkia sekä huoneaamiaisen kahdelle. Myöhäinen huoneenluovutus klo 14.00.
 • Varaukset: info@runohotel.com
 • Huone varattava erikseen verkkosivujemme kautta.
RUNO Hotel Porvoo Huomenlahjakuvaus

RUNO Huomenlahjakuvaus

Romanttinen Boudoir-kuvaus huomenlahjaksi, syntymäpäivälahjaksi tai ihan vaan omaksi iloksi.

Ammattivalokuvaajamme Anna Brandt opastaa sinua koko valokuvauksen ajan ja antaa vinkkejä sopivista kuvausasennoista. Sinun tehtäväsi on vain rentoutua, nauttia valokuvauksesta ja olla oma upea itsesi!

Kuvausextraa kauttamme: meikki, kampaus ja samppanjaa.

 • Hinta: alkaen 320eur (sis. alv) sisältää 5 kpl digikuvia
 • Saatavuuden mukaan
 • Varaukset: sales@runohotel.com
 • Parhaiten kuvaus onnistuu Large-huoneessa tai Sviitissä (tarvittaessa myös pienemmissä huoneissa).

Huomenlahjapaketti on saatavissa myös isommilla kuvapaketeilla, kysy lisää!

ELÄMYKSET RYHMILLE

RUNO Hotel Porvoo - Terhen saunaelämys

RUNO x TERHEN

Terhen järjestää uniikkeja saunaelämyksiä modernilla twistillä. Kokoa oma porukkasi ja tule nauttimaan saunahyvinvoinnista kanssamme.

Hinnat alkaen 590eur sis. alv

Lisätiedot ja varaukset:
Hoitava sauna –tapahtuma (– Terhen)
Bathe like a Finn – Terhen
Morsiussauna – Terhen
Mama blessing –sauna – Terhen

*Tapahtumat toteutetaan RUNO Hotel Porvoon Attic Saunan tiloissa. Tapahtumien ohjaajina toimivat Terhen Oy:n ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta.

RUNO Hotel Porvoo - Terhen saunaelämys

RUNO x TERHEN

Hoitava sauna -luennon aikana tutustutaan suomalaisen saunan erityispiirteisiin, saunan terveysvaikutuksiin, parantavaan luontoon sekä ainutlaatuiseen hoitoperinteeseen. Inspiroiva luento innostaa hyödyntämään saunaa hoitomuotona ja antaa runsaasti vinkkejä, kuinka jokainen voi hoitaa itseään saunomalla.

Hinnat alkaen 550eur + alv sis. luennoitsija, tila varattava erikseen ryhmän koon mukaan

Lisätiedot ja varaukset:
Hoitava sauna –luento – Terhen

*Luennoitsija: Terhi Ruutu on koulutettu Saunaterapeutti, Hoitava sauna -kirjan kirjoittaja ja Terhen Oy:n perustaja.

RUNO Hotel Porvoo - Escape Porvoo - Maailmanlopun ravintola

Pulmanratkaisupeli: Maailmanlopun Ravintola

Heittäydy RUNO-leikkiin ja yhdistä yöpymiseen yksi Suomen suosituimmista seikkailu- ja pulmanratkontapeleistä. Chateau Le Baufin Maailmanlopun ravintolassa ratkotaan arvoituksia ja pulmia nokkeluudella ja oveluudella 60 minuutin ajan. Sopii myös perheille!

 • Hinta 2-4 henkilöä 120eur (sis. alv)
 • Saatavuuden mukaan
 • Varaukset: sales@runohotel.com
RUNO Hotel Porvoo - Padel Tarmola

Padel

Oletko kokeillut?

Padel on mailapeli, jonka säännöt ja pelikenttä yhdistävät tenniksen ja squashin. Kenttä muistuttaa pientä tenniskenttää verkkoineen, mutta uloimpien rajaviivojen sijasta kenttää rajoittavat seinät. Pallo saa pelissä tietyin rajoituksin osua seinään ja kimmota siitä, kuten squashissa. Varmasti hauskaa ja kokeilun arvoista.

Arkisin klo 6–15: 26 €/tunti
Arkisin klo 6–21: 36 €/tunti
Arkisin klo 21–24: 32 €/tunti
Viikonloppuisin: 36 €/tunti

 • RUNO-asiakkaille hinta sisältää varusteet.
 • Kysy lisää ohjatuista tunneista.
 • Saatavuuden mukaan.
 • Varaukset: sales@runohotel.com

Elävää runoutta -elämyspaketti

Ainutlaatuista yhteistä aikaa taianomaisella RUNO twistillä; ohjelma, tarjoilut sekä upeat tilat samassa paikassa. Näyttämötaikuuden maailmanmestari Marko Karvo tarjoilee RUNOn asiakkaille taikuuden helmiä, silmänruokaa ja elämyksiä vatsan täydeltä 40 vuoden kokemuksella.

Viihtykää ja kokekaa charmikkaan ja rennon taikurimme unohtumaton ja ainutlaatuinen “RUNO-Teatteri” tai ”RUNO-Lippuluukku” esitys suoraan silmienne edessä.

Sim sala bim – tämän voit kokea vain meillä ja nyt!

RUNO taika-show (40min)

 • 1-10 hlö/ryhmä Lippuluukussa 650 eur
 • 11-40 hlö/ryhmä Teatterissa 1 350 eur

RUNO taika-show-tarjoilut (30 min ennen esitystä)

 • Cocktailpaloja
 • Crémant-kuohuviiniä
 • 49 eur/hlö

Lue lisää esiintyjästämme

Kävelykierros Vanhassa Porvoossa

Opastuksen aikana tutustutaan Vanhan Porvoon monipuoliseen historiaan, keskiaikaisesta kirkosta valtiopäiväaikaisiin rakennuksiin. Katuja ja kujia kävellen kuullaan myös tarinoita kaupungissa asuneista ja vierailleista mielenkiintoisista henkilöistä. Kysy lisää myös teemaopastuksista, jotka vievät esim. Ruotsin kuninkaiden ja Venäjän keisarin vierailuille Porvoossa.

 • Hinta 2-10 henkilöä 150eur (sis. alv)
 • Saatavuuden mukaan.
 • Varaukset: sales@runohotel.com

Golfloma Porvoon seudulla!

Tiesitkö, että Porvoon lähistöllä on useita golfkenttiä? Golfaa upeissa maisemissa Porvoon seudulla ja yhdistä golf-lomaasi kulttuuriloma meillä RUNO Hotel Porvoossa. Kun majoitut meillä, pelaat alla mainituilla kentillä pakettihintaan. Hyvän kierroksen jälkeen on rentouttavaa käydä löylyissä ullakkosaunassamme sekä nauttia After Golf -cocktail baarissamme.

Tutustu ja valitse näistä kentistä:

Porvoo Golf: sijaitsee 10 minuutin päässä meiltä
Nevas Golf: sijaitsee 20 minuutin päässä meiltä
Virvik Golf: sijaitsee 25 minuutin päässä meiltä
Sea Golf Rönnäs: sijaitsee 30 minuutin päässä meiltä

Pst. Varaa meiltä myös autopaikka ja palauttava urheiluhieronta etukäteen niin takaat itsellesi kokonaisvaltaisesti rentouttavan loman. Meiltä löytyy tila myös mailojen sekä varusteiden säilytykseen – kysy lisää vastaanotostamme!

Huom. Golf-paketti varattavissa vain Large-kategorian huoneisiin.

Hinnat alkaen:

 • RUNO Golf kahdelle, 295 €/ 2hh / yö (sis. green fee, majoitus Large-luokan huoneessa, aamiainen ja ullakkosauna)
 • RUNO Golf yhdelle, 250 €/ 1hh / yö (sis. green fee, majoitus Large-luokan huoneessa, aamiainen ja ullakkosauna)

RUNO Reitit by Lotta Henttala

Lotta Henttala on suunnitellut RUNO Hotel Porvoolle neljä erilaista pyöräilyreittiä Porvoon lähiseuduille. Lähtöpaikkana on hotellimme edusta ja reitit ovat 22-90 kilometriä pitkiä. Voit ladata reitit joko Stravaan tai pyöräsi ajokoneeseen (Garmin, Wahoo, Suunto & Polar). Nautinnollisia pyöräilyhetkiä upeissa Porvoon maisemissa!

Porvoon ajot -lenkki 22 km

Legendaarinen Porvoon ajojen reitti alkaa Jernbölentieltä ja kulkee vaihtelevia maalaisteitä Suomenkylän sekä Kerkkoon kautta takaisin Porvooseen. Tällä reitillä on kisattu ”Porvoon herruudesta” vuosikymmenet! Reitti on 22 kilometriä pitkä.

Lataa tästä Porvoon ajot -lenkki


Vakkolan lenkki 35 km

Vakkolan lenkki kulkee Porvoonjokea pitkin upeilla maalaismaisemilla ryyditettynä Askolan suuntaan. Alkulenkistä ajetaan Kiialan peltojen halki ja lenkki käy kääntymässä Vakkolan kylässä. Takaisin tullaan Kerkkoon kautta myötäillen Porvoonjokea länsipuolelta.

Lataa tästä Vakkolan lenkki


Rantalenkki 60 km

Rantalenkki on n. 60 km pitkä kiekura, joka kulkee pitkin Porvoon upeita saaristolaisteitä meren läheisyydessä. Aluksi käydään heittämässä lenkki kaikkien porvoolaisten pyöräilijöiden suosiman Kråkö- saaren ympäri. Lenkki jatkaa kulkuaan itään erittäin nätillä rantatiellä Seitlahden ja Voolahden kautta Epoon suuntaan, josta alkaa paluumatka Porvooseen Sannaisten kautta. Nämä olivat porvoolaisen pyörälegendan Ole Wackströmin lempireittejä, joilla hän harjoitteli lähes päivittäin.

Lataa tästä Rantalenkki


Pitkä lenkki 90km

Pitkä lenkki on n. 90 km pituinen lenkki, joka vaatii hieman kestävyyttä! Kieppi lähtee Sipoon suuntaan, se kulkee Hinthaaran kautta Pornaisiin vaihtelevassa maastossa hienoilla maalaisteillä. Pornaisista tullaan hieman isompaa ja vauhdikasta tietä Kaarenkylään ja Kerkkooseen, josta jatketaan kuuluisan Kerkkoon mäen yli kohti Myrskylää. Myrskyläntieltä käännytään kuitenkin mukavan rauhalliselle Tamminiementielle kohti Ilolaa. Ilolasta alkaa viimeinen osuus Porvoota kohti. Ennen Sannaista sivutuuli saattaa riepotella kuskia, ja tässä vaiheessa varmasti mitataan, onko vauhdinjako ollut sopivaa pitkälle lenkille.

Lataa tästä Pitkä lenkki

ELÄMYKSET

Saisiko olla RUNO elämysohjelmaa? Porvoossa on paljon koettavaa, elämyksiä ja tekemistä. Nauti ilta vanhassa kaupungissa ja drinkki RUNO baarissa. Varaa seuraavalle päivälle yhteistä ohjelmaa, shoppailua, nähtävyyksiä, makumatkailua ja sauno illalla ullakkosaunassamme.

Lasten Porvoo – tekemistä lasten kanssa

Vinkkejä Porvoon elämyksistä

Elävää runoutta -elämyspaketti

Ainutlaatuista yhteistä aikaa taianomaisella RUNO twistillä; ohjelma, tarjoilut sekä upeat tilat samassa paikassa. Näyttämötaikuuden maailmanmestari Marko Karvo tarjoilee RUNOn asiakkaille taikuuden helmiä, silmänruokaa ja elämyksiä vatsan täydeltä 40 vuoden kokemuksella.

Viihtykää ja kokekaa charmikkaan ja rennon taikurimme unohtumaton ja ainutlaatuinen “RUNO-Teatteri” tai ”RUNO-Lippuluukku” esitys suoraan silmienne edessä.

Sim sala bim – tämän voit kokea vain meillä ja nyt!

RUNO taika-show (40min)

 • 1-10 hlö/ryhmä Lippuluukussa 650 eur
 • 11-40 hlö/ryhmä Teatterissa 1 350 eur

RUNO taika-show-tarjoilut (30 min ennen esitystä)

 • Cocktailpaloja
 • Crémant-kuohuviiniä
 • 49 eur/hlö

Lue lisää esiintyjästämme

Hoitava sauna -ilta ke 12.10. klo 18.00-20.00

Hoitava saunailta sopii kaikille saunasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille.

Kaipaatko arkeen hemmottelua?

Tule kokemaan kokonaisvaltainen saunaelämys RUNO Hotel Porvooseen 12. 10.2022 klo 18-20.

Huipputason hotellielämys yhdistettynä ainutlaatuiseen Terhen saunahoitopakettiin luovat täydelliset puitteet pienelle irtiotolle arjen keskellä.

Terhenen pohjana on syvä kunnioitus suomalaisia terveysvaikutteisia perinteitä kohtaan. Uskomme ihmiseen mielen, kehon ja hengen kokonaisuutena sekä kauneuden parantavaan voimaan. Terhen vaalii tätä tasapainoa ja saunomiseen liittyviä elämyksiä.

SAUNAHOIDOT

Syyskauden saunahoidot ovat:

 • Hunajasuolapihlajanmarja -kuorinta
 • Katajainen suolalakana, yhdessä katajaisen viileän jalkakylvyn kanssa
 • Savikasvonaamio

Kaikki hoidot tehdään saunan lämmössä. Tapahtumassa on paikan päällä koulutetut saunaterapeutit, jotka opastavat illan hoidoissa. Saunan yhteydessä pääset tutustumaan Terhenen tuotteisiin ja testaamaan suomalaisen Circulove-tuotemerkin fermentoituja ja 100 % luonnollisia ihonhoitotuotteita.

Huom!

*SISÄLTÄÄ: Kahden tunnin saunominen, pyyhkeet, kylpytakin, tohvelit, laudeliinat, opastuksen, teetä ja pientä välipalaa, kolme erilaista saunahoitoa illan aikana sekä ihonhoitotuotteet.
*Tapahtuma myynnissä vain hotellin asiakkaille. Varaa huone etukoodilla TERHEN ja saat majoituksesta 15 % alennusta.
*Saunatapahtuman liput ostetaan erikseen Terhen verkkokaupasta.
*Ota mukaan suihkusandaalit ja uimapuku.
*Tapahtuma järjestetään mikäli osallistujia on vähintään 10. Maksimi osallistujamäärä on 15. Jos tapahtumaa ei voida järjestää, rahat palautetaan.

Golfloma Porvoon seudulla!

Tiesitkö, että Porvoon lähistöllä on useita golfkenttiä? Golfaa upeissa maisemissa Porvoon seudulla ja yhdistä golf-lomaasi kulttuuriloma meillä RUNO Hotel Porvoossa. Kun majoitut meillä, pelaat alla mainituilla kentillä pakettihintaan. Hyvän kierroksen jälkeen on rentouttavaa käydä löylyissä ullakkosaunassamme sekä nauttia After Golf -cocktail baarissamme.

Tutustu ja valitse näistä kentistä:

Porvoo Golf: sijaitsee 10 minuutin päässä meiltä
Nevas Golf: sijaitsee 20 minuutin päässä meiltä
Virvik Golf: sijaitsee 25 minuutin päässä meiltä
Sea Golf Rönnäs: sijaitsee 30 minuutin päässä meiltä

Pst. Varaa meiltä myös autopaikka ja palauttava urheiluhieronta etukäteen niin takaat itsellesi kokonaisvaltaisesti rentouttavan loman. Meiltä löytyy tila myös mailojen sekä varusteiden säilytykseen – kysy lisää vastaanotostamme!

Huom. Golf-paketti varattavissa vain Large-kategorian huoneisiin.

Hinnat alkaen:

 • RUNO Golf kahdelle, 295 €/ 2hh / yö (sis. green fee, majoitus Large-luokan huoneessa, aamiainen ja ullakkosauna)
 • RUNO Golf yhdelle, 250 €/ 1hh / yö (sis. green fee, majoitus Large-luokan huoneessa, aamiainen ja ullakkosauna)

Elä enemmän, Maksa vähemmän

Tervetuloa kesälomalle Porvooseen!

Vietä meillä 2 yötä ja saa -30% alennusta toisesta yöstä ja RUNO Spa hoidoista sekä hintaan sisältyy valitsemasi aktiviteetti Kokonniemen Elämyspuistossa.

Perheille suosittelemme yhteistä aikaa monipuolisessa Seikkailupuistossa. Pariskunnille ja ystävyksille suosittelemme melomista kajakilla tai SUP-laudalla Porvoonjokea pitkin Vanhan Kaupungin ranta-aitoille. Haastavampaa seikkailua etsiville suosittelemme alamäkipyöräilyä Bike Parkissa. Nauti myös kävelystä ja shoppailusta Vanhassa Kaupungissa sekä Porvoon laadukkaasta ravintolatarjonnasta!

Hinta sisältää:

 • 2 yön majoitus
 • RUNO Aamiainen
 • RUNO Ullakkosauna
 • Fitness24Seven kuntosali
 • RUNO Spa varaukset saatavuuden mukaan verkkosivuiltamme
 • Kokonniemen aktiviteettivaraukset ja -kyselyt etukäteen hotellilta
 • Varausten peruutukset ja muutokset tulee tehdä päivää ennen saapumista klo 16.00 mennessä

Tutustu Kokonniemen Elämyspuistoon tästä

RUNO Reitit by Lotta Henttala

Lotta Henttala on suunnitellut RUNO Hotel Porvoolle neljä erilaista pyöräilyreittiä Porvoon lähiseuduille. Lähtöpaikkana on hotellimme edusta ja reitit ovat 22-90 kilometriä pitkiä. Voit ladata reitit joko Stravaan tai pyöräsi ajokoneeseen (Garmin, Wahoo, Suunto & Polar). Nautinnollisia pyöräilyhetkiä upeissa Porvoon maisemissa!

Porvoon ajot -lenkki 22 km

Legendaarinen Porvoon ajojen reitti alkaa Jernbölentieltä ja kulkee vaihtelevia maalaisteitä Suomenkylän sekä Kerkkoon kautta takaisin Porvooseen. Tällä reitillä on kisattu ”Porvoon herruudesta” vuosikymmenet! Reitti on 22 kilometriä pitkä.

Lataa tästä Porvoon ajot -lenkki


Vakkolan lenkki 35 km

Vakkolan lenkki kulkee Porvoonjokea pitkin upeilla maalaismaisemilla ryyditettynä Askolan suuntaan. Alkulenkistä ajetaan Kiialan peltojen halki ja lenkki käy kääntymässä Vakkolan kylässä. Takaisin tullaan Kerkkoon kautta myötäillen Porvoonjokea länsipuolelta.

Lataa tästä Vakkolan lenkki


Rantalenkki 60 km

Rantalenkki on n. 60 km pitkä kiekura, joka kulkee pitkin Porvoon upeita saaristolaisteitä meren läheisyydessä. Aluksi käydään heittämässä lenkki kaikkien porvoolaisten pyöräilijöiden suosiman Kråkö- saaren ympäri. Lenkki jatkaa kulkuaan itään erittäin nätillä rantatiellä Seitlahden ja Voolahden kautta Epoon suuntaan, josta alkaa paluumatka Porvooseen Sannaisten kautta. Nämä olivat porvoolaisen pyörälegendan Ole Wackströmin lempireittejä, joilla hän harjoitteli lähes päivittäin.

Lataa tästä Rantalenkki


Pitkä lenkki 90km

Pitkä lenkki on n. 90 km pituinen lenkki, joka vaatii hieman kestävyyttä! Kieppi lähtee Sipoon suuntaan, se kulkee Hinthaaran kautta Pornaisiin vaihtelevassa maastossa hienoilla maalaisteillä. Pornaisista tullaan hieman isompaa ja vauhdikasta tietä Kaarenkylään ja Kerkkooseen, josta jatketaan kuuluisan Kerkkoon mäen yli kohti Myrskylää. Myrskyläntieltä käännytään kuitenkin mukavan rauhalliselle Tamminiementielle kohti Ilolaa. Ilolasta alkaa viimeinen osuus Porvoota kohti. Ennen Sannaista sivutuuli saattaa riepotella kuskia, ja tässä vaiheessa varmasti mitataan, onko vauhdinjako ollut sopivaa pitkälle lenkille.

Lataa tästä Pitkä lenkki


RUNO Hemmottelu

Varaa majoituksen yhteyteen yllätyksenä ystävälle ja rakkaimmalle unohtumattomiin RUNO hetkiin.
Huoneessa teitä odottaa pullo samppanjaa, voitte nauttia RUNO VIP cocktailit baarissamme ja aamulla ei ole kiire herätä, me tuomme aamiaisen huoneeseenne.

 • Hinta 150eur (sis. alv)
 • Sisältää pullon samppanjaa, kaksi baarimestarin RUNO cocktailia sekä huoneaamiaisen kahdelle.
 • Varaukset: info@runohotel.com
 • Huone varattava erikseen.

RUNO Häät

Voit varata RUNOn häälahjan kaikkiin RUNO-huoneluokkiin.
Huoneessa teitä odottaa pullo samppanjaa, keittiömestarin yllätys ja kukkia.
Voitte nauttia rauhallisesta aamusta: tuomme aamiaisen huoneeseen.

 • Hinta 195 e (sis. alv)
 • Sisältää pullon samppanjaa, keittiömestarin yllätyksen, kukkia sekä huoneaamiaisen kahdelle. Myöhäinen huoneenluovutus klo 14.00.
 • Varaukset: info@runohotel.com
 • Huone varattava erikseen.

RUNO x TERHEN

Hoitava sauna -luennon aikana tutustutaan suomalaisen saunan erityispiirteisiin, saunan terveysvaikutuksiin, parantavaan luontoon sekä ainutlaatuiseen hoitoperinteeseen. Inspiroiva luento innostaa hyödyntämään saunaa hoitomuotona ja antaa runsaasti vinkkejä, kuinka jokainen voi hoitaa itseään saunomalla.

Hinnat alkaen 550e + alv sis. luennoitsija, tila varattava erikseen ryhmän koon mukaan

Lisätiedot ja varaukset:
Hoitava sauna –luento – Terhen

*Luennoitsija: Terhi Ruutu on koulutettu Saunaterapeutti, Hoitava sauna -kirjan kirjoittaja ja Terhen Oy:n perustaja.

RUNO x TERHEN

Terhen järjestää uniikkeja saunaelämyksiä modernilla twistillä. Kokoa oma porukkasi ja tule nauttimaan saunahyvinvoinnista kanssamme.

Hinnat alkaen 590e sis. alv

Lisätiedot ja varaukset:
Hoitava sauna –tapahtuma (– Terhen)
Morsiussauna – Terhen

*Tapahtumat toteutetaan RUNO Hotel Porvoon Attic Saunan tiloissa. Tapahtumien ohjaajina toimivat Terhen Oy:n ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta.

Pulmanratkaisu­peli: Maailmanlopun Ravintola

Heittäydy RUNO leikkiin ja yhdistä yöpymiseen yksi Suomen suosituimmista seikkailu- ja pulmanratkontapeleistä. Chateau Le Baufin maailmanlopun ravintolassa ratkotaan 60 minuutin ajan arvoituksia ja pulmia, nokkeluudella ja oveluudella. Sopii myös perheille!

 • Hinta 2-4 henkilöä 120eur (sis. alv)
 • Saatavuuden mukaan
 • Varaukset: sales@runohotel.com

Padel

Oletko kokeillut?

Padel on mailapeli, jonka säännöt ja pelikenttä ovat eräänlainen yhdistelmä tennistä ja squashia. Kenttä on pienen tenniskentän kaltainen verkkoineen, mutta uloimpien rajaviivojen sijasta kenttää rajoittavat seinät. Pallo saa pelissä tietyin rajoituksin osua seinään ja kimmota siitä, kuten squashissa. Varmasti hauskaa ja kokeilun arvoista.

Arkisin klo 6-15 26€/h
Arkisin klo 6-21 36€/h
Arkisin klo 21-24 32€/h
Viikonloppu 36€/h

RUNO asiakkaille hinta sisältää varusteet.
Kysy lisää ohjatuista tunneista.
Saatavuuden mukaan.
Varaukset: sales@runohotel.com

RUNO Huomenlahjaku­vaus

Romanttinen Boudoir- kuvaus huomenlahjaksi, syntymäpäivälahjaksi tai ihan vaan omaksi iloksi.

Boudoir-kuvaus sopii kaikille. Saat tyylikkään sensuelleja ja kauniita valokuvia itselle tai lahjaksi rakkaallesi. Itse kuvausta ei tarvitse jännittää, tule kuvaukseen juuri sellaisena kuin olet. Kuvaukseen sopii kauniit alusvaatteet, satiininen aamutakki, iso kauluspaita tai mikä vaan sinun näköisesi asuste. Tunnelma kuviin luodaan juuri erilaisilla asusteilla.

Ammattivalokuvaajamme Anna Brandt opastaa sinua koko valokuvauksen ajan ja antaa vinkkejä sopivista kuvausasennoista. Sinun tehtäväsi on vain rentoutua, nauttia valokuvauksesta ja olla oma upea itsesi!
Kuvausextraa kauttamme: meikki, kampaus ja samppanjaa.

 • Hinta: 220eur (sis. alv) sisältää 5 kpl digikuvia
 • Saatavuuden mukaan
 • Varaukset: sales@runohotel.com
 • Varaathan huoneen mielellään huoneluokasta Large tai Sviitti (onnistuu myös pienemmissä huoneissa)

Huomenlahjapaketti myös isommilla kuvapaketeilla, kysy lisää!

Kävelykierros Vanhassa Porvoossa

Opastuksen aikana tutustutaan Vanhan Porvoon monipuoliseen historiaan, keskiaikaisesta kirkosta valtiopäiväaikaisiin rakennuksiin. Katuja ja kujia kävellen kuullaan myös tarinoita kaupungissa asuneista ja vierailleista mielenkiintoisista henkilöistä. Kysy lisää myös teemaopastuksista, jotka vievät esim. Ruotsin kuninkaiden ja Venäjän keisarin vierailuille Porvoossa.

 • Hinta 2-10 henkilöä 150eur (sis. alv)
 • Saatavuuden mukaan.
 • Varaukset: sales@runohotel.com

ELÄMYKSET

Saisiko olla RUNO elämysohjelmaa? Porvoossa on paljon koettavaa, elämyksiä ja tekemistä. Nauti ilta vanhassa kaupungissa ja drinkki RUNO baarissa. Varaa seuraavalle päivälle yhteistä ohjelmaa, shoppailua, nähtävyyksiä, makumatkailua ja sauno illalla ullakkosaunassamme.